De herfst is aangebroken.

Tijd van meer naar binnen, rust vinden thuis en bij jezelf.

Nu zijn we tegenwoordig vaker thuis in deze Corona tijd (uiteraard bepaalde beroepsgroepen uitgezonderd). Hebben we minder afleiding van werkbesprekingen op kantoor, een spontaan overleg met collega’s of een borrel na afloop van het werk met elkaar.

De een vindt het heerlijk, de ander vliegt al bijna tegen de muren op.

En dan gaan ook nog de blaadjes vallen, de zon wat minder schijnen en het weer wordt wat onvoorspelbaarder (alhoewel dat is al een tijdje aan de gang).

Dit alles is van invloed op jouw functioneren en dat is eigenlijk heel veel, zo ook de veranderingen van de seizoenen.

Vallende blaadjes

Heerlijk met je hoofd in de wind en de vallende blaadjes om je heen naar buiten voor een stevige wandeling of sport

Of

Het liefst met een dekentje, wellicht eronder, op de bank en er voorlopig niet af willen komen. Nergens zin in hebben.

Voel je je vooral door het laatste stukje aangesproken en word je hier eigenlijk doodmoe van.

Dan is hier wat aan te doen! Een balans op de invloed van het seizoen, Huh wat ?!
Jazeker, de seizoenen zijn gelinkt aan de 5 elementen van de Chinese leer. Elk element vertegenwoordigt een aantal meridianen waar jouw energiedoorstroming in kan stagneren. Dit in balans brengen zal verlichting voor je gevoel geven en je energieker laten voelen. Maar pas op misschien ga je daarna wel een regenjas aanschaffen ? Voor het geval je lekker van die bank komt.

Liefs Eline

line

Hulp bij het vinden van rust

Dit is wat ik doe, mensen helpen zelfbewust te worden en inzicht te geven in reacties of gedragingen die stress kunnen geven. Om uiteindelijk meer rust bij zichzelf te vinden. Daarna kan je weer door gaan, misschien op een andere manier, maar met frisse energie en een heldere mindset. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of bel als je extra informatie wilt hebben naar 06 51 75 04 31