Persoonlijk consult

Wil jij weer in balans door het leven? Lekker in je vel en vol positieve energie zitten? Tijdens een persoonlijk consult behandel ik mensen met uiteenlopende klachten. Ook help ik mensen met hun persoonlijke groei, altijd met als doel om energiebanen in je lichaam vrij te maken, en houden van blokkades.

Welke klachten

Iedereen kan voordeel behalen uit een behandeltraject en kan met elke klacht geholpen worden. Je mag jezelf een leven zonder blokkades gunnen! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Burn-out verschijnselen

  • Rug- en nek klachten

  • Vermoeidheid

  • Onrust

  • Stress

  • Slaapproblemen

Preventief

Je hoeft geen specifieke klacht te hebben voor een behandeling, zie het als een cadeau aan jezelf of aan een ander. Gun jezelf een leven vol energie en zonder blokkades. Door het opsporen van kleine on-balansen, en deze te corrigeren, wordt het risico van bijvoorbeeld stress en vermoeidheid terug gebracht. Onze auto geven we ook een jaarlijkse check, wij hebben allemaal momenten van zelfreflectie nodig om beter te kunnen presteren en lekkerder in ons vel te zitten.

Eline_de-Jong---Bakker_praktijk_fris

Wanneer persoonlijk

Kinesiologie is een prima aanvulling op de reguliere geneeskunde en is geen vervanging. Kinesiologie is holistische therapie, waarmee bedoelt wordt dat de mens als totaal wordt bekeken. Dat wil zeggen dat de interactie tussen lichaam en geest centraal staat. Hierdoor wordt de oorzaak van jouw klacht inzichtelijk gemaakt en kun je door veranderingen en aanpassingen in jouw levensstijl genieten van meer energie en zullen klachten verdwijnen.

Afspraak maken of advies nodig?

Wil jij ook alles weten over wat Kinesiologie voor jou kan betekenen? Via het contactformulier kun je de vragen online stellen die je hebt. Spreek je mij liever persoonlijk, dan is er in het contactformulier de mogelijkheid een bel afspraak te maken van 10 minuten. Je kunt dus altijd vrijblijvend bij mij informeren of Kinesiologie ook iets kan betekenen voor jouw klacht.