Wie ben ik

Graag wil ik mij even voorstellen: Mijn naam is Eline de Jong – Bakker, gelukkig getrouwd en moeder van drie fantastische kinderen. Met plezier woon ik in Nieuw-Vennep met mijn gezin, waar ik ook als kinesioloog mijn praktijk heb.

Hoe mijn interesse voor Kinesiologie ontstond

Kinesiologie is eigenlijk op mijn pad gekomen door persoonlijke ervaring en mijn interesse van jongs af aan voor de bewegingsleer in combinatie met het willen helpen van mensen. De effecten van balansen binnen mijn gezin heb ik zelf mogen ervaren en word erg gelukkig van het feit, dat zij in balans zijn en daardoor lekker in hun vel zitten. Zo heeft het mijn interesse gewekt en gun ik iedereen een gebalanceerd leven.

Eline_de-Jong---Bakker_praktijk_fris

Mijn persoonlijke ervaring

Het gevoel dat drukte van werk, gezin, sociaal leven, sport etc. behoorlijk door kan razen is mij welbekend. Zodanig bekend dat mijn lichaam mij op een gegeven moment een halt toeriep, niet heel ernstig gelukkig maar wel een duidelijk signaal. Onbewust bleek er toch aardig wat stress in mijn systeem te schuilen. Energie slurpend! Iets waar ik toen eigenlijk te eigenwijs voor was om aan toe te geven. Dit was het punt waar het heel duidelijk werd dat ik iets moest en wilde veranderen.

Eline_de-Jong---Bakker_praktijk_fris-3

Van ervaringsdeskundige naar Kinesioloog

Tussen interesse en daadwerkelijk een praktijk starten zit nog wel een stukje. Zo ben ik gestart met een aantal cursussen Touch for Health. Door deze cursussen en de inzichten die ik kreeg heb ik na ongeveer een jaar het inschrijfformulier voor de volledige opleiding tot psychosomatisch Kinesioloog verstuurd. Inmiddels heb ik deze driejarige studie afgerond.

Hulp naar een betere balans

Nu begeleid en help ik mensen met hun balans en mindset en het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam te activeren. Het is voor iedereen waardevol om inzicht te krijgen (vaak in het onbewuste) waar of wat er uit balans is. Uiteindelijk is mijn doel om iedereen met frisse energie weer in balans te laten zijn. Dat gun ik iedereen! Je kunt altijd contact met mij zoeken via mijn online contactformulier. Daar kun je ook kiezen voor een korte telefonische afspraak, zodat ik jouw vragen kan beantwoorden.