Kinesiologie voor bedrijven

Wil je binnen jouw onderneming ook werknemers de mogelijkheid bieden om in balans te komen? Werknemers die lekker in hun vel zitten zijn van belang voor een onderneming, door met plezier aan het werk te gaan ontstaat er positieve energie. Doordat ik Kinesiologie voor bedrijven aanbied is er de mogelijkheid een behandelpakket af te nemen, deze wordt op maat samengesteld. Net zo belangrijk als de balans in je boekhouding, is zorgen voor je eigen balans en dat van je collega’s of werknemers.

Home_praktijk_fris

Individueel

Iedereen kan voordeel behalen uit een behandeltraject en kan met elke klacht geholpen worden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Burn-out verschijnselen
  • Rug- en nek klachten
  • Vermoeidheid
  • Onrust
  • Stress
  • Slaapproblemen

Preventief

Werknemers hoeven geen specifieke klacht te hebben voor een behandeling, zie het als een cadeau als werkgever. Door het opsporen van kleine on-balansen, en deze te corrigeren, wordt het risico van bijvoorbeeld stress en vermoeidheid terug gebracht. Met als gevolg dat het ziekteverzuim daalt. Onze auto geven we ook een jaarlijkse check, ook werknemers hebben momenten van zelfreflectie nodig om beter te kunnen presteren en lekkerder in hun vel te zitten.

HR afdeling

Voor zowel individuele personen als voor een preventieve aanpak om medewerkers te helpen zich goed en vol energie te voelen is een Kinesiologie behandel traject een stap in goede richting. De richting van gezonde werknemers met een minimaal ziekteverzuim. Voor HR managers en medewerkers die het beste voor hebben met collega’s en op weg naar een klachtenvrij leven voor iedereen.

Contact Kinesiologie voor bedrijven

Wil jij ook alles weten over wat Kinosiologie voor bedrijven voor jou kan betekenen? Ik deel mijn kennis graag, zodat wij medewerkers vol energie aan de slag kunnen blijven. Via het contactformulier ben ik 24/7 bereikbaar. Ook is er de mogelijkheid om een kort, 10-minutengesprek te plannen, zodat ik eventuele vragen direct kan beantwoorden.

Eline_de-Jong---Bakker_praktijk_fris-2