Waarom doe je wat je doet?

Een boeiende vraag! Toch is het een belangrijke vraag die je jezelf kunt stellen. Vaak sta je niet stil bij wat je doet, dit gaat automatisch. Alleen door dat begrip en inzicht te krijgen in jezelf kom je erachter waarom je doet wat je doet. Ik help je bij het krijgen van dat inzicht, zodat je de blokkades die je tegenkomt kunt veranderen en je vervolgens beter voelt.

Problemen verwerken

We lopen allemaal wel eens ergens tegen aan; een probleem, een dilemma of een vraag waarop we het antwoord niet weten. De ene iets vaker dan de ander. Als er regelmatig problemen op je pad komen dan ontwikkel je hier een bepaalde modus voor om mee om te gaan. Als de problemen blijven bestaan dan ontstaan er een soort terugkerende patronen die in je systeem (lichaam & mind) vast blijven zitten.

Begrip & inzicht

Onbewust jouw “nieuwe normaal”

Dit is onbewust, dit heb je zelf niet in de gaten. Je merkt het bijvoorbeeld aan spieren in je lijf die veel meer gespannen zijn, dat je reageert op een situatie met veel emotie of juist zonder enige emotie. Je afweermechanisme staat als het ware meer aan. Als dit zo een tijdje door blijft gaan dan wordt de energie stroming beperkt, zelfs als er op dat moment geen probleem zich voordoet. Het is het “nieuwe normaal” geworden.

Invloed op de jouw lichaam

Dit alles heeft veel invloed op je houding, ademhaling, stofwisseling, emoties & weerbaarheid. Maar ook op je gedrag, waarneming en opvattingen of overtuigingen. Uiteindelijk werkt dit door naar verschillende facetten in je leven. Zoals je relatie, werk etc.

Herken jouw blokkades

Het is daarom zo belangrijk je vaak onbewuste blokkades (onbalansen) te leren herkennen en zo de energie weer te laten stromen. Graag houd ik je de spiegel voor zodat jouw lichaam, met behulp van spiertesten kan antwoorden. En zo je lichaam & mind zelf weer in balans kan brengen.

line

Hulp bij begrip en inzicht

Wil jij ook bewuster leven, zonder blokkades en weer lekker in je vel zitten? Ik help jou graag! Via mijn contactformulier kunnen we al virtueel kennismaken, spreek je mij liever eerst telefonisch? Neem dan gerust contact met mij op via 06 51 75 04 31