Mentale klachten

Zit jij vast in een wirwar van gedachten die jijzelf moeilijk kunt stoppen? Of twijfel je erg aan jezelf of een keuze die je moet maken? Dit kan jou aardig in de weg zitten en het zorgt ervoor dat je niet verder komt. Mentale klachten lijken ongrijpbaar, maar zijn door kinesiologie consulten te verbeteren, zodat jij weer lekker in je vel zit.

Inzicht krijgen

Inzicht krijgen in het hoe en waarom van gedachten zodat je ze vervolgens kan loslaten dat is waar jij aan gaat werken.

Hoe kan kinesiologie helpen?

Door middel van een spiertest, geeft jouw lichaam zelf het antwoord waarnaar jij op zoek bent. Ik test met de spiertest, waar maar liefst 42 spieren getest kunnen worden, welke spieren bij jou uit balans zijn. Vervolgens corrigeer ik de disbalansen en activeer ik hiermee de onderliggende energiebanen in jouw lichaam. Door het herstellen van de energiebanen zul je na drie behandelingen een verschil bemerken.

Bewustwording

Samen bespreken wij de disbalansen en kom je erachter waar en waarom de energie blokkeert. Door je bewust te worden van de blokkades en hoe ze bij jou ontstaan kun je veranderingen toepassen. Want waar jij je niet bewust van bent daar kan je weinig tot niets mee. Zodra je wel hier inzicht in krijgt dan is dit een spiegel voor jezelf. Zodat jij met frisse energie weer verder kan.

mentale-klachten_praktijk_fris

Hulp bij mentale klachten

Klinken de klachten jou bekend in de oren? Dan zijn mijn behandelingen zeker iets voor jou? Wil je iets meer weten dan kun je jouw vraag stellen via mijn contactformulier. Via het formulier kun je ook een korte bel afspraak van 10 minuten bij mij inplannen, zodat we er samen even persoonlijk over kunnen praten. Wil je direct een afspraak maken, dat kan via het afspraken formulier, hier kun je al jouw gegevens kwijt en een voor jou geschikte datum aangeven.