Lichamelijke klachten

Heel vaak zijn lichamelijke klachten pijn en ongemakken die door een onbalans veroorzaakt worden. Ergens in jouw lichaam stroomt de energie niet lekker door. De ophoping van energie resulteert vervolgens in klachten. Door het vrijmaken van de energiebanen ga je een verandering voelen en meemaken.

Zelfs door emoties kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Je hebt eigenlijk geen idee hoe het allemaal is begonnen en je weet niet hoe je jouw energie weer terug kunt vinden. Dat is helemaal niet erg! Want daar kan nu juist jouw lichaam antwoord op geven. Jouw lichaam geeft, door het doorgeven van klachten aan dat de energiestroom niet helemaal goed is. Door inzicht te krijgen kun je het zelf-herstellend vermogen van het lichaam activeren. Zo herstelt je lichaam zichzelf helemaal.

Hoofdpijn

De meest voorkomende vormen van hoofdpijn zijn migraine en spanningshoofdpijn. Vervelende ongemakken die je leven en dagen kunnen beheersen. Tijdens een consult kijken wij samen door middel van een spiertest wat de oorzaken zijn van de hoofdpijn. De oorzaak is voor ieder persoon verschillend en bespreek ik uitvoerig tijdens ons gesprek. Doordat je je nu bewust bent van de oorzaak kun je hiernaar handelen. De hevigheid en de frequentie zullen afnemen, uiteraard is dit ook afhankelijk van jouw eigen inspanningen.

Nekklachten

Een andere veel voorkomende klacht is nekpijn. Tijdens het consult gaan wij samen op zoek naar de blokkades in jouw lichaam die de nekklachten veroorzaken. Van mij krijg je inzichten, openingen en manieren om met zaken om te gaan. De energie ophopingen en blokkades verdwijnen zodat er weer ruimte is voor beweging.

Lichamelijke-klachten_praktijk_fris

Spierkramp

Als er iets gebeurt in je leven, dan reageer je hierop. Spierkrampen ontstaan vaak uit een vorige stressvolle periode of gebeurtenissen. Op het moment dat je dezelfde stress weer voelt spannen je spieren aan tot een kramp. Ook dit is een verstoring in jouw energiestroom door je lichaam. Het is dus zaak om de oorzaak, dit kan bijvoorbeeld het gevoel van stress zijn, te achterhalen. Onder andere door bewustwording en te werken aan stress bestendigheid is het mogelijk de energie weer door je lichaam te laten stromen, zonder blokkades en dus zonder spierkramp.

Vage klachten

We hebben allemaal weleens vage klachten die lijken te komen en gaan. Je net niet lekker voelen en niet weten waar het vandaan komt. Lusteloos en vermoeid zijn, zonder echt een oorzaak te kunnen aanwijzen. Tijdens een consult met daarbij een spiertest komen wij samen achter de blokkades die in jouw lichaam zitten. Via de spiertest geeft je lichaam feitelijk zelf aan waar de oorzaak van jouw vage klachten ligt. Als je vervolgens weet wat de oorzaak is, dan kun je jouw leven hierop aanpassen.

Komt dit je bekend voor?

Ik help je graag bij het vinden van de oorzaak van je energie blokkade. En vervolgens met aanpassingen in je leef- en/of voedingspatroon. Na drie behandelingen zul je een verandering merken bij jouw lichamelijke klachten. Via mijn contactformulier kun je 24/7 al je vragen kwijt, hier is ook de mogelijkheid om een korte telefonische afspraak in te plannen als je liever persoonlijk contact hebt.